Eid al-adha & Lantern day Celebration

on 13 October 2015
Assalamulaikum

Pagi tadi ada midsem, 2 papers. So so je. Antara boleh dah tak boleh. Hehe. By the way, last few week, ktorang ada buat majlis makan2 sikit, sempena raya haji aidiladha , & jugak sebab nak berkenalan dengan junior baru. It was fun & memorable, just the food was quite pricey. Tapi sedap la. Aku first time jadi orang naib pengerusi majlis, so aku handle menu makanan as the indians that day were vegetarian and some chinese could not eat beef, dan jugak games.  Here are the pics:-



- Classmates -




- le juniors -


- And sambut Lantern Day jugak.
Tulis nama & some words,
& lepaskan lantern tu kat langit-


- & your hipster princess, sofia-







Till then, 





Wassalam......






p/ s : Put me in the dirt, let me be with the stars -RIP to my youth, NBHD




1 side effects ?:

smartiesmoo said...

hello ☺ I'm newbie.. please visit my blog ♡ have a nice day!
smartiesmoo.blogspot.kr

Post a Comment