Pembenci

on 02 May 2015
Assalamlaikum

Sekarang tengah emo. Aku rasa bodoh. Otak tak masuk apa. Result cam taik. Benda apa dalam kelas aku rasa macam tak guna. Aku rasa bosan. ITB tak sistematik. Lecturer discriminate. Orang indon racist. Makanan tak sedap. Im lonely. Kawan tak best. Classmates racist. Manusia ni tamak. Aku nak jadi peter pan, tak nak membesar. Classmates hipokrit kaki berlakon. Dengan aku2 kena berlakon sekali sebab tak nak gado la konon. 

Kenapa la aku masuk sini ? Rasa cam tak belajar apa.

Bodoh

Dear budak malaysia, x payah masuk ITB. Buang duit. buang masa, tarak apa pun kat sini. Indon sucks. Indon kuat makan duit orang. Lecturer pun sama. Tak peduli pun ktorang paham ke tak.

Haih bosan nyaaa hidup kena stress tiap2 hari camni. Bosan la masuk kelas benda apa aku belajar macam tak guna je masa hadapan. Dah tau bodoh math, belajar agi fizik

Like seriously, what the hell am i doing here ?

JANGAN MASUK ITB. 

Sebab aku tension dan menyampah nak usik buku yang cam tak guna ni,
aku pun sewel maen make up. Lawa giler like whatttt

Kadang2 aku rasa kan, ni la diri aku yang sebenar



Pembenci

Berapa kali sorok pun aku tau sape diri aku yang sebenar

Berapa kali nak jadi positive pun aku tau aku sangat benci ITB ni
Even berapa kali aku try nak ingat muka mak abah sebab nak study, 
Aku sememangnya benci sini

Whine all u want, 
Your fate is here

Pfttt

This.....this sucks


Sekian



0 side effects ?:

Post a Comment